Voor wie


Volledige ontzorging van jachteigenaren

Klanten die bij DMS rechtstreeks hun stabilisatoren willen bestellen, worden bij de inbouw volledig bijgestaan. En dat begint al met de keuze van het juiste product.

Daarna kiest DMS voor u de meest geschikte werf waar de montage zal worden ondergebracht. Het gehele inbouwproces wordt door onze projectengineers vakkundig begeleid. DMS behoudt zelf de algehele supervisie en werkt nauw samen met de inbouwspecialisten op de werf. Werven stellen dat erg op prijs.

Onze projectengineers zijn natuurlijk ook altijd aanwezig bij de proefvaart, doen alle testen en zorgen voor de inbedrijfstelling. Daarnaast checken ze of alles volgens de DMS-kwaliteitsnormen is geïnstalleerd. Als alles goed is ingepland, hoeft een inbouwproces niet lang te duren. In gunstige gevallen kan de klus zelfs binnen een week geklaard zijn. Omdat we veel vertrouwen hebben in onze producten, geven we op al onze stabilisatoren twee jaar garantie, en eveneens op de inbouw ervan. Mocht er onverhoopt toch iets niet goed gaan, dan doen we er alles aan om u te helpen, zodat u snel weer verder kunt.

Volledige ontzorging van jachtwerven en andere professionals

DMS beseft dat jachtwerven en andere professionals hun klanten op het hoogste niveau willen adviseren omtrent de laatste ontwikkelingen van stabilisatoren. Met DMS heeft u een leverancier in huis die uw meest veeleisende klanten kan verbazen met de nieuwste technologieën en bijzondere innovaties op het gebied van stabilisatoren. Voor jachten in ieder formaat, voor snelvarend en langzaam varend en natuurlijk voor stilliggende jachten. 

We werken vaak samen met nieuwbouwwerven, refitwerven, jachtontwerpers, engineers en klantvertegenwoordigers. Met onze enorme kennis van en ervaring met stabilisatie kunnen we u volledig ontzorgen. Van helder gespecificeerde offerte tot goed werkbare planning en van probleemloze inbouw tot inbedrijfstelling.

In de samenwerking met onze klanten hebben we altijd een duurzame relatie voor de langere termijn voor ogen. Leveringsbetrouwbaarheid, financiële transparantie, het nakomen van afspraken, projectplanning en meer doen dan van je gevraagd wordt staan daarbij centraal.

Voor ieder project hebben wij één ervaren en vakkundige projectengineer die met kennis van zaken uw aanspreekpunt is, u adviseert en ondersteunt waar dat noodzakelijk is en geheel volgens planning te werk gaat. Onze manier van werken is helder: afspraak is afspraak.

Ook na de inbouw staat dezelfde projectengineer altijd klaar om u van dienst te zijn.