“Op weg naar Den Bosch voor de installatie van het MagnusMaster stabilisatiesysteem zijn wij over het het IJsselmeer en de kanalen gevaren. Op deze heenweg hadden we windkracht 5 en het schip stampte en rolde zo erg dat de zware stuurmansstoel heen en weer gleed. Terug zijn wij ook weer over het IJsselmeer en de kanalen gevaren. Deze keer hadden we van Amsterdam naar Lelystad windkracht 7-8. Zonder de MagnusMaster hadden wij dat niet aangedurfd. Toen kwam de verrassing: Julia ging netjes over een golf van 3-4 meter. Met de stabilisatoren aan maakte het schip geen enkele rolbeweging.
We zijn weggevaren met een accuspanning van 14,0 Volt en ondanks het extreme gebruik van de stabilisatoren kwamen we na 5 uur met 14,0 Volt aan in Lelystad. We zijn zo enthousiast en voelen ons nu zo veilig dat wij de kiel van een zeilboot niet meer missen.

De installatie door Moonen Shipyards is uitstekend uitgevoerd en de begeleiding door DMS Holland was ook zeer goed. Een groot compliment voor DMS Holland. Wij zullen DMS Holland en MagnusMaster altijd blijven aanbevelen.”