Vind de perfecte stabilisator

Binnen twee minuten vindt u met onze configurator voor elk jacht in iedere situatie de juiste stabilisator.

ZOEK

DMS AntiRoll


Voor langzaam varende superjachten groter dan 30 meter

De high aspect vinnen hebben tijdens het varen 50 tot 75% minder weerstand door het water dan traditionele vinnen, hetgeen een positief effect heeft op de snelheid en het brandstofverbruik waardoor het systeem groener is dan alle andere. Daarnaast heeft de flapperende beweging van de vinnen een veel groter liftend effect dan vinnen die alleen roteren als het schip stilligt. Bovendien kunnen de vinnen tegen de romp, dan wel deels verzonken in de romp worden weggedraaid, met als gevolg dat het systeem ook geschikt is voor zeiljachten. AntiRoll maakt gebruik van een slimme hybride aandrijving, waardoor het systeem relatief weinig vermogen vraagt. DMS is in staat geweest de geluiden tijdens de werking tot een minimum te beperken.

Model- en sleeptesten en evaluatie door experts hebben bevestigd dat het AntiRoll systeem betere prestaties levert, zowel qua stabilisatie als weerstand door het water.

Anti Roll logo

Wat zijn de grote voordelen van deze manier van de AntiRoll roldemping ten opzichte van conventionele demping?

Effectievere werking

Betere resultaten staan altijd centraal bij DMS Holland. Het liftend vermogen bij zero speed is dan ook twee tot drie keer zo groot als bij conventionele systemen. Onderweg heeft AntiRoll tot wel 75% minder weerstand en door de hybride aandrijving wordt er minder vermogen gevraagd.

Twee functies in één systeem

Beste performance onderweg én bij zero speed door dubbelassige vinnen. Zonder concessies te doen ten aanzien van de prestatie in een van beide omstandigheden. Het unieke systeem is volledig gepatenteerd.

Veiligheid en gemak…

Om de kans op schade te beperken en de veiligheid te vergroten kan de AntiRoll worden ingeklapt tegen de romp, waardoor het systeem ook geschikt is voor zeiljachten.

Daarnaast nemen de aandrijfunits binnen het schip minder plaats in dan conventionele systemen, zodat de inbouw makkelijker en sneller gaat.

Wilt u ook meer weten over de unieke DMS AntiRoll? Schrijf hier rechtstreeks een e-mail of bel met DMS Holland: +31 (0)85 2010095.

DAME14-SPECIAL-MENTION 

DMS AntiRoll