Vind de perfecte stabilisator

Binnen twee minuten vindt u met onze configurator voor elk jacht in iedere situatie de juiste stabilisator.

ZOEK

Service en reparatie


DMS Holland beseft dat tevreden klanten terugkomen en dat service (of het gebrek daaraan) ook een breekpunt kan zijn in een langdurig opgebouwde relatie met een jachteigenaar of met een werf.

 

 
Bij DMS Holland is service meer een mentaliteit dan een afdeling. Daarbij zijn zaken als fatsoen, afspraak is afspraak en meer doen dan van je gevraagd wordt leidend.
DMS Holland wil de volledige controle over het servicetraject hebben en houdt daarom reparatie, onderhoud en service in eigen huis. Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden, kunnen naast MagnusMaster en AntiRoll ook worden uitgevoerd aan andere systemen.

De technici bij DMS Holland zijn gepassioneerde experts op het gebied van ‘motion control’ aan boord van jachten en hebben gedegen ervaring met en kennis van de diverse roldempingssystemen in de markt.

DMS Holland is gevestigd in Kerkdriel met recreatiegebied en jachthaven de Zandmeren op een steenworp afstand. Onderhouds- en reparatiewerkzaamheden kunnen bij DMS Holland plaatsvinden. Lukt dat niet, dan komen we graag naar de betreffende werf of thuishaven.

slider-Service-and-Maintainance-940-x-220-

RotorSwing

Van 2012 tot eind 2015 is DMS Holland exclusief vertegenwoordiger geweest van RotorSwing Marine. In die periode zijn er meer dan 50 RotorSwing roldempingssystemen verkocht en geïnstalleerd. Alle eigenaren van RotorSwing systemen die via DMS Holland zijn geleverd en geïnstalleerd kunnen te allen tijde bij DMS Holland terecht voor service en garantie.