Onlangs mocht DMS Holland twee nieuwe medewerkers verwelkomen ter versterking van de DMS-Crew: Marcel Vrijsen en Rens van Hal.

Marcel Vrijsen (31) beschikt over goede communicatieve vaardigheden en deed in voorgaande dienstverbanden veel ervaring op met bedrijfsplannen, projectmanagement en productpresentaties.
Na meerdere speciale coatingprojecten bij diverse grote jachtbouwers voor zowel nieuwbouwjachten als ook refits, besloot Marcel zich helemaal op zijn passie voor de jachtbouw te richten. Over commerciële ondersteuning bij DMS Holland hoefde hij dan ook niet lang na te denken.

Rens van Hal (28) is een allround technicus met een grote affiniteit met techniek. Rens biedt met zijn komst een uitstekende versterking van de engineering.
Voor zijn komst naar DMS Holland deed hij een brede technische expertise en ervaring op met ingewikkelde technische systemen. Zo werkte Rens bij de Koninklijke Marine aan de Lynx helikopter en hield hij zich voor de Koninklijke Luchtmacht bezig met het modificeren en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de elektrische, navigatie- en vluchtgeleidingssystemen van de Chinook helikopter.

Beiden beschikken over de noodzakelijke expertise en ervaring waar DMS op respectievelijk commercieel en zeker technisch vlak zeer urgent naar op zoek was. Bovendien bleek uit een speciale test dat beiden ook qua persoonlijkheid perfect passen in het DMS-teamprofiel. Belangrijk omdat DMS Holland grote waarde hecht aan teamwork en werktevredenheid.

Al eerder werd Ankie Popken aangenomen als office manager. Ankie weet zich verzekerd van een gedegen financiële achtergrond en beschikt over een ruime ervaring als financial controller. Met een stabiliteit gelijk aan AntiRoll en MagnusMaster heeft Ankie zich in no time als office manager ontwikkeld tot een rots-in-de-hectische-DMS-branding.

Met dit volwaardige team is DMS nu in staat te voldoen aan de toenemende vraag uit de markt naar DMS-systemen. Met name de MagnusMaster mag zich in een grote belangstelling verheugen. Zo werden er in krap een half jaar tijd al 30 MagnusMaster-systemen tot volle tevredenheid van booteigenaren geleverd. De meeste boten (tot 30 meter) zijn voorzien van 2 systemen. Grotere jachten of jachten met een hoge aanvangsstabiliteit werden uitgerust met 4 systemen.

Overigens maakt niet alleen de vraag naar nieuwe systemen de versterking door Marcel en Rens noodzakelijk. Steeds meer booteigenaren benaderen DMS Holland met verzoeken tot onderhoud van hun huidige systeem. Door de personele versterking beschikt DMS Holland nu over een volwaardige eigen reparatie-, onderhoud- en serviceafdeling. De technici bij DMS Holland zijn expert op het gebied van ‘motion control’ aan boord van jachten en hebben gedegen ervaring met en kennis van de diverse roldempingsystemen in de markt. Er kunnen nu niet alleen aan MagnusMaster en AntiRoll maar ook aan andere systemen onderhoud- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd.

“Wij zijn blij met de komst van Marcel en Rens. Meer hens aan dek voor meer service aan boord van onze klanten. Hopelijk voelen Marcel en Rens zich ook ‘als een vis in het water’ en kan DMS Holland weer met volle kracht vooruit.” Aldus Patrick Noor, commercieel directeur en mede-eigenaar van DMS Holland.