Bij het ter perse gaan van dit artikel staat de teller waarschijnlijk al op 60. Maar onlangs leverde DMS Holland het 50e stabilisatiesysteem. DMS heeft de wind in de zeilen.
Patrick Noor: “Stilstand is achteruitgang. Maar niet voor ons. Wij streven juist naar een zo perfect mogelijke balans. Natuurlijk voor onze systemen maar ook voor ons bedrijf. Een stabiele onderneming, ‘drijvend’ op innovatie. Ook nu werken we gericht aan vernieuwing en verbetering. In november tijdens de METS maken we het resultaat wereldkundig”. Desgevraagd, een tipje van de sluier. Arnold van Aken (Engineering): “we zijn erin geslaagd aanzienlijke winst te boeken: hogere betrouwbaarheid, simpeler en uitermate compact. Inbouw van onze stabilisatiesystemen is hierdoor veel makkelijker.”

Vanwege de explosieve groei en innovatie-drang, heeft DMS aan de Siloweg in ’s-Hertogenbosch een nieuw bedrijfspand betrokken: ontwikkel/testruimte, een showroom en uitgebreide kantoorfaciliteiten. In een passende maritieme omgeving, pal aan het water. Patrick Noor: “In de nabije toekomst kunnen onze eindklanten voor de deur aanmeren”.

DMS Holland kantoor Den Bosch

DMS Holland kantoor Den Bosch