Project 54 zit boordenvol innovatie waaronder een revolutionaire primeur. De scheepswerf heeft goed geluisterd naar haar klanten en gekeken naar recente ontwikkelingen in de jachtbouw en daarbuiten’’, zo vertelt Louis Jousma. “Mensen zijn aan steeds meer luxe en comfort gewend. Thuis, maar ook op vakantie. Dat vertalen we nu door naar een nieuw topmodel”, zo vult Bastiaan aan.

DMS AntiRollingGyro

Het topmodel van Super Lauwersmeer wordt uitgevoerd met een AntiRollingGyro van DMS Holland. Het 16.5 meter lange schip wordt op deze manier actief gestabiliseerd worden door de DMS AntirollingGyro 250T.

Toegevoegde Waarde DMS

De jarenlange ervaring als stabilisatie specialist maakt DMS de ideale partner voor diverse jachtbouwers. Er is namelijk voor ieder type vaartuig en klantbehoefte maar één geschikt product.

Wat voor Super Lauwersmeer de doorslag heeft gegeven is dat DMS een stabilisatie systeem weet te creëren welke nagenoeg onderhoud vrij is en geschikt is voor het langdurig navigeren op zee. Met de toevoeging van dit product blijven de unieke eigenschappen van de rompvorm intact.

Meer weten?

info@dmsholland.com

https://superlauwersmeer.a-c.link/project54

Sneak peak