DMS Holland is trots om dit jaar weer sponsor te zijn van deze club. Grand Banks trawlers zijn zeewaardige, waterverplaatsende jachten met een kruissnelheid van zo’n 9 knopen. En daarmee zijn ze de uitgelezen kandidaat voor onze MagnusMaster stabilisator!

Grand Banks Yachts is opgericht in 1956. Sindsdien bouwen ze prachtige jachten met klassieke ontwerpen. De Amicale Grand Banks West-Europe is ontstaan in 1980. Toen werd de eerste bijeenkomst voor Grand Banks eigenaren in België georganiseerd. Twee jaar later was de eerste bijeenkomst in Nederland een feit. Inmiddels telt de vloot van de Amicale maar liefst 93 schepen. De leden komen uit België, Duitsland, Engeland, Italië, Nederland, Spanje en Zweden. De Amicale heeft een aantal vaste uitjes op de agenda staan; ieder jaar worden er tochten, een Voorjaardiner en een Rendez-Vous georganiseerd.

Als kers op de taart heeft de oud-voorzitter van de Amicale een order geplaatst voor een MagnusMaster stabilisator voor zijn Grand Banks jacht! Inmiddels is het systeem opgeleverd en wenst DMS Holland de familie vele, comfortabele zeemijlen toe.