Ontdek de Cruising Home ervaring aan boord van de gloednieuwe en innovatieve CH Explorer 1250. De CH Explorer 1250 is ontworpen door Olivier van Meer Naval Architects. Het resultaat is dat de CH Explorer 1250 niet zomaar een reizend woonschip is, maar met recht een reizend “huisjacht” genoemd mag worden. Zeer comfortabel en luxueus, met sublieme vaareigenschappen. Voor zowel binnen- als kustwateren.

Tijdens deze dagen varen we vanuit de haven van Harlingen de Waddenzee op waar we de DMS MagnusMaster stabilisers zullen demonstreren. Deze nieuwste generatie rotorstabilisatoren zorgt voor roldemping en biedt u comfort en veiligheid op groter water.

Ook zal Raymarine Marine Electronics de nieuwste navigatie apparatuur demonstreren, het zeer innovatieve Raymarine DockSense Control systeem. Het afmeren van uw schip is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Tijdens deze dagen varen we 3 keer per dag de Waddenzee op voor een demonstratietocht van ca. 1 uur.
En natuurlijk hoort bij deze Cruising Home Experience ook een bezoek aan de scheepswerf, waar de volgende Cruising Home al in aanbouw is.

DMS Holland kijkt samen met het Cruising Home team ernaar uit u te mogen verwelkomen aan boord van de CH Explorer 1250 “Wally”.

Tijden van de proefvaarten: 10:00, 12:00 en 14:00. Locatie: SRF Shipbuilding, Harlingen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

De heer Marco Brattinga
0031 (6)463 485 26
mb@cruisinghome.de


De heer Rolf Gast
0049 (0) 163 7434 827
rg@cruisinghome.de