Vind de perfecte stabilisator

Binnen twee minuten vindt u met onze configurator voor elk jacht in iedere situatie de juiste stabilisator.

ZOEK

IN ONTWIKKELING

DMS All-in-One


 

Maximale stabilisatie voor snelvarende jachten bij zero speed, lage snelheden én hoge snelheden.

De DMS AntiRoll, de door DMS Holland gepatenteerde dubbelassige vinstabilisator voor het superjachtensegment, is de basis voor de DMS All-in-One. De werking ervan is gebaseerd op hetzelfde principe. De stabilisatie bij hoge snelheid is nu toegevoegd en maakt het systeem tot een unieke multifunctionele, all-in-one stabilisator.

All in One logo

Geen compromis

Bij de start van de ontwikkeling van de DMS All-in-One was het doel alle functies maximaal te laten presteren zonder concessies te doen ten aanzien van de prestatie in een van de omstandigheden. 

De vinnen kunnen achteraf eenvoudig achter op de spiegel van een jacht worden gemonteerd en geven op die wijze een positieve bijdrage aan de snelheid en verminderen tevens de weerstand en het brandstofverbruik.

De drie functies in het kort:

  1. Als het jacht stilligt, maken de vinnen een flapperende beweging.
  2. Bij kruissnelheid roteren de vinnen, zoals traditionele vinnen, maar door de ‘high aspect’ vorm hebben ze minder weerstand.
  3. De stabilisatie bij hoge snelheid is toegevoegd. Bij hogere snelheden worden de vinnen volledig achter de spiegel van het jacht geklapt. Daar kunnen de vinnen het jacht zowel trimmen als het rollen en deinen van het jacht dempen.

Naar verwachting wordt de DMS All-in-One in het tweede kwartaal van 2022 op de markt geïntroduceerd. Wilt u meer weten? Schrijf hier rechtstreeks een e-mail of bel met DMS Holland: +31 (0)85 2010095.