Vind de perfecte stabilisator

Zoek

IN ONTWIKKELING

DMS WaveMaster


 

De DMS Wavemaster is gebaseerd op een geheel nieuw inzicht: houdt de boeg in de deining, zodat de boot geen slingerbewegingen kan maken

Tot 85% rolreductie

Hoe werkt het?

Op het moment dat de boot 3 tot 4 graden van de opgegeven koers afwijkt, activeert het systeem zelf de hekschroef en wordt het jacht soepel en vlot in de juiste positie gebracht. 

De hekschroef wordt altijd aan de spiegel van het jacht gemonteerd wat installatie en onderhoud zowel simpel als ruimte- en kosteneffectief maken.

Deze innovatie bestaat nog niet op de markt en wordt momenteel door de ontwikkelingsafdeling binnen DMS Holland grondig getest op performance, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit.

Heeft u belangstelling en wilt u alvast meer weten? Schrijf hier rechtstreeks een e-mail of bel met DMS Holland: +31 (0)85 2010095.

IN ONTWIKKELING

DMS All-in-One


 

Maximale stabilisatie voor snelvarende jachten bij zero speed, lage snelheden én hoge snelheden.

De DMS AntiRoll, de door DMS Holland gepatenteerde dubbelassige vinstabilisator voor het superjachtensegment, is de basis voor de DMS All-in-One. De werking ervan is gebaseerd op hetzelfde principe. De stabilisatie bij hoge snelheid is nu toegevoegd en maakt het systeem tot een unieke multifunctionele, all-in-one stabilisator.

Geen compromis

Bij de start van de ontwikkeling van de DMS All-in-One was het doel alle functies maximaal te laten presteren zonder concessies te doen ten aanzien van de prestatie in een van de omstandigheden. 

De vinnen kunnen achteraf eenvoudig achter op de spiegel van een jacht worden gemonteerd en geven op die wijze een positieve bijdrage aan de snelheid en verminderen tevens de weerstand en het brandstofverbruik.

De drie functies in het kort:

  1. Als het jacht stilligt maken de vinnen een flapperende beweging.
  2. Bij kruissnelheid roteren de vinnen, zoals traditionele vinnen, maar door de ‘high aspect’ vorm hebben ze minder weerstand.
  3. De stabilisatie bij hoge snelheid is toegevoegd. Bij hogere snelheden worden de vinnen volledig achter de spiegel van het jacht geklapt. Daar kunnen de vinnen het jacht zowel trimmen als het rollen en deinen van het jacht dempen.

Naar verwachting wordt de DMS All-in-One in het tweede kwartaal van 2021 op de markt geïntroduceerd. Wilt u meer weten? Schrijf hier rechtstreeks een e-mail of bel met DMS Holland: +31 (0)85 2010095.