DMS Experience Days


Voel zelf aan boord wat de DMS MagnusMaster kan. Gaat u ook mee?

Met de “DMS Experience Days” kunt u zélf ervaren hoe de DMS MagnusMaster meer stabiliteit, meer comfort en veel minder kans op zeeziekte realiseert.

Deze nieuwste generatie rotorstabilisatoren is door DMS Holland ontwikkeld en geproduceerd en gaat slingeren tegen bij lage snelheden van 3 tot 12 knopen bij jachten tot 30 meter.

Opzet Experience Days

DMS Holland heeft weer een aantal Experience Days gepland.

Op dinsdag 26 oktober, woensdag 27 oktober en donderdag 28 oktober kunt meevaren op één van vaartochten op het IJsselmeer die drie keer per dag vanuit de haven van Lemmer vertrekken.
De vertrektijden zijn 10.00, 13.00 en 16.00 uur. We zullen deze keer varen met een Pilot 44, m/y Solyd, welke is voorzien van een MagnusMaster 1-rotor stabiliser.

Vaart u liever eens op een jacht met een MagnusMaster 2-rotor stabiliser, schrijf u dan in voor één van de tochten op de Noordzee vanuit de haven van Scheveningen. 

Deze vaartochten staan gepland op maandag 1 november, dinsdag 2 november en woensdag 3 november. Deze tochten worden uitgevoerd met een Zuiderzee Kotter, m/y Arwen. Ook hier vertrekken we drie keer per dag en zijn de vertrektijden 10.00, 13.00 en 16.00 uur.

Tijdens deze trips kunt zelf aan den lijve ondervinden wat een enorm verschil het varen met en zonder een DMS MagnusMaster betekent. We kunnen u dan ook uitgebreid informeren over de werking, inbouwtijd, uitvoering, werkwijze, kosten en planning. Vanzelfsprekend wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.

Bent u geïnteresseerd? Overtuig u dan zelf en schrijf u hieronder in voor één van de DMS Experience Days.

Coronaprotocol

Natuurlijk houden we nog steeds rekening met uw en onze gezondheid. Daarom kunnen er maximaal 2 twee inschrijvingen per vaartocht mee. Voor voldoende mondkapjes en antibacteriële wasgel wordt natuurlijk gezorgd. We vragen u vriendelijk altijd anderhalve meter afstand te houden tijdens de tocht en mocht onverhoopt u coronaverschijnselen hebben dan verzoeken we u uw afspraak tijdig te verzetten.

RIVM voorschriften DMS Holland

    Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

    DMS Experience Days

    Er zijn weer nieuwe DMS Experience Days gepland. Wilt u zelf het verschil ondervinden van het varen met of zonder MagnusMaster stabilisers, schrijf u dan nu in op onze Experience Days pagina.  


    This will close in 14 seconds