Door wie


Arnold van Aken is medeoprichter van DMS Holland. Hij is afgestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven als elektrotechnisch ingenieur en heeft een graad in General Management van de Universiteit van Nyenrode. Hij leidt de afdeling Research & Development, productontwikkeling en speciale projecten en is met zijn passie de drijvende kracht achter de door DMS ontwikkelde nieuwe productportfolio, diverse innovaties en patenten.

Patrick Noor is medeoprichter van DMS Holland. Patrick heeft een commerciële/marketing- achtergrond en is technisch geschoold en onderlegd. Binnen DMS Holland is hij verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten, business development en verdere groei van de onderneming. Patrick is een ervaren ‘yachtsman’. Met zijn gezin gaat hij er regelmatig op uit en kent hij als geen ander het belang van goedwerkende slingerdemping.

DMS Holland wordt geleid door Theo Hoen.

Met meer dan 25 jaar ervaring in senior management functies weet hij als geen ander een bedrijf te leiden.

Hij wordt ondersteund door een team van gedreven professionals.

Motorboot Sneek

DMS Holland zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op Motorboot Sneek van 5, 6 en 7 november 2021.
U bent van harte welkom op onze stand waar we flink uitpakken met een DEMO van de succesvolle DMS MagnusMaster, een DEMO van de DMS Universal en een DEMO van de nieuwe DMS Anti Rolling Gyro die zero speed stabiliteit garandeert.
Graag informeren wij u over alle mogelijkheden voor uw motorjacht. Wellicht wilt u een afspraak maken. Stuur dan een mail naar info@dmsholland.com of bel rechtstreeks naar 085-2010095
We hopen u te zien op de locatie van De Valk Yachtbrokers aan de Zwolsmanweg 7 8606 KC Sneek.