DMS WaveMaster


De DMS WaveMaster is gebaseerd op een geheel nieuw inzicht: houdt de boeg in de deining, zodat de boot geen slingerbewegingen kan maken.

DMS Holland is er uitermate trots op dat het deze volledig nieuwe innovatie nu op de markt kan brengen. Binnen de ontwikkelingsafdeling is de DMS WaveMaster grondig getest op performance, veiligheid, gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en kwaliteit. De eindresultaten zijn ronduit bijzonder te noemen en delen we graag met u.

Deze nieuwe vinding is vanzelfsprekend gepatenteerd en de DMS WaveMaster is inmiddels verkrijgbaar.

Hoe werkt het?

Op het moment dat de boot 3 tot 4 graden van de opgegeven koers afwijkt, activeert het systeem zelf de hekschroef en wordt het jacht soepel en vlot in de juiste positie gebracht.  De hekschroef wordt altijd aan de spiegel van het jacht gemonteerd wat installatie en onderhoud zowel simpel als ruimte- en kosteneffectief maken. De DMS WaveMaster is bijzonder geschikt voor mensen die voor anker ergens willen overnachten, tussen de eilanden voor de kust van Cannes willen loungen of ‘al fresco’ willen dineren op het achterdek.

WaveMaster logo

Deze nieuwe vinding is nu verkrijgbaar. Voor informatie kunt u mailen naar info@dmsholland.com of u kunt bellen naar +31 (0) 85 201 0095.

DMS Experience Days

Er zijn weer nieuwe DMS Experience Days gepland. Wilt u zelf het verschil ondervinden van het varen met of zonder MagnusMaster stabilisers, schrijf u dan nu in op onze Experience Days pagina.

Schrijf u nu in