Vind de perfecte stabilisator

Binnen twee minuten vindt u met onze configurator voor elk jacht in iedere situatie de juiste stabilisator.

ZOEK

DMS Universal


Geavanceerd besturingssysteem voor alle jachten met bestaande vinstabilisatoren

De DMS Universal is ook verkrijgbaar in ‘Pro’ uitvoering. Deze heeft naast de zero speed-functie ook nog een aantal andere bijzondere functionaliteiten. Bel voor meer informatie 085-2010095 of mail naar sales@dmsholland.com.

Het systeem is zeer duurzaam gebouwd en er wordt gebruik gemaakt van goed verkrijgbare industriële componenten voor het geval er onverwacht service verleend moet worden.

U houdt uw huidige roldempers en vervangt alleen de besturing ervan.

DMS Universal servoklep

DMS Universal touchscreen

DMS Universal logo

De voordelen van de DMS Universal zijn legio:

Enorme kostenbesparing

Door behoud van de bestaande vinnen en het mechanische/hydraulische gedeelte blijven de kosten relatief laag en kunt u nog jaren verder.

Modernste besturingssysteem

Door het gebruik van slimme stabilisatie-algoritmes, een goed afleesbaar full colour 5” touch screen (ook bij zonlicht), volledige integratie met alarmsysteem en navigatieapparatuur.

Maar ook met powerpack, hydraulische sensoren voor controle van niveau, druk, temperatuur en filters.

Extra gemak

Door het gebruik van industriële componenten worden kosten van onderhoud en service tot een minimum gereduceerd. Daarnaast is de DMS Universal geschikt voor twee of vier vinstabilisatoren en is de bediening uiterst modern en eenvoudig.

Zero speed-functie

Mocht u behoefte hebben aan een goedwerkende zero speed-functie, dan kan die toegevoegd worden aan het DMS-besturingssysteem.

Wilt u ook meer weten over de DMS Universal? Schrijf hier rechtstreeks een e-mail of bel met DMS Holland: +31 (0)85 2010095.

Laden…