Over DMS Holland

DMS Holland Crew

Aan het roer van DMS Holland staan Arnold van Aken en Patrick Noor.  Beiden zijn expert op het gebied van ‘motion control’ aan boord van jachten. De samenwerking tussen Arnold en Patrick en de oprichting van DMS Holland volgden op gedegen individuele loopbanen in de maritieme industrie. Arnold en Patrick worden ondersteund door een team van gedreven medewerkers.

Patrick Noor DMS Holland

Patrick Noor

Sales & Marketing

De Sales & Marketing bij DMS Holland wordt geleid door Patrick Noor. Patrick begon zijn carrière bij de Marine Luchtvaartdienst waar hij tevens een elektronica opleiding op HTS niveau genoot. Technische verkoopervaring heeft hij opgedaan met laboratoriumapparatuur en autonome energiesystemen voor o.a. de maritieme industrie. Van 2006 tot 2010 heeft Patrick zich als Sales Engineer bij Naiad Dynamics gespecialiseerd in de slingerdemping van jachten waarbij heel Europa zijn werkgebied was. Ook privé is Patrick, samen met zijn gezin, zo veel mogelijk op en rond het water te vinden. Aan boord van hun Valk Sport hebben zij vele vakanties en weekenden doorgebracht. Hij kent dan ook als geen ander het belang van goede slingerdemping.
LI icoon

Arnold van Aken DMS Holland

Arnold van Aken

Projects, Development & Service

De afdeling Projecten, Ontwikkeling & Service houdt zich bezig met productontwikkeling, engineering, productie en service en staat onder leiding van Arnold van Aken. Arnold is universitair elektrotechnisch ingenieur en heeft tevens een graad in General Management van de Universiteit Nyenrode. Hij heeft gedurende 6 jaar diverse technische, commerciële en managementfuncties bekleed. In 2001 heeft hij een carrièreswitch gemaakt naar de maritieme industrie en werd hij General Manager van KoopNautic Holland. In 2008 besluit Arnold voor zichzelf te beginnen maar blijft nog wel enige tijd parttime verbonden aan Naiad Marine als European Service Manager en Service Engineer. In 2010 besluit Arnold fulltime ondernemer te worden en ligt zijn focus op diverse elektrotechnische consultancyprojecten aan boord van superjachten. Eind 2011 richt Arnold een nieuw bedrijf op om het idee voor AntiRoll, een innovatief rolstabilisatiesysteem voor jachten groter dan 30 meter vorm te kunnen gaan geven. De eerste jaren was DMS Holland de exclusieve vertegenwoordiger voor AntiRoll wereldwijd. Sinds januari 2015 is AntiRoll in handen van DMS Holland.
LI icoon

Ankie Popken DMS 200 px

Ankie Popken

Office Management

In januari 2015 is Ankie Popken aangenomen als office manager. Ankie weet zich verzekerd van een gedegen financiële achtergrond en beschikt over een ruime ervaring als financial controller. Met een stabiliteit gelijk aan AntiRoll en MagnusMaster heeft Ankie zich in no time als office manager ontwikkeld tot een rots-in-de-hectische-DMS-branding.
LI icoon

Rens van Hal DMS 200

Rens van Hal

Technical Support

Rens van Hal is een allround technicus met een grote affiniteit met techniek. Rens biedt met zijn komst een uitstekende versterking van de engineering. Voor zijn komst naar DMS Holland deed hij een brede technische expertise en ervaring op met ingewikkelde technische systemen. Zo werkte Rens bij de Koninklijke Marine aan de Lynx helikopter en hield hij zich voor de Koninklijke Luchtmacht bezig met het modificeren en het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud aan de elektrische, navigatie- en vluchtgeleidingssystemen van de Chinook helikopter.
LI icoon