About DMS


Vooroplopen

Dynamic Marine Systems (DMS) ontwikkelt en produceert stabilisatoren die meer stabiliteit, meer comfort, minder kans op zeeziekte en serieuze veiligheid bieden. Voor ieder soort jacht hebben we de beste, modernste en meest geavanceerde stabilisatie-oplossing en ontzorgen we onze klanten tot en met de inbedrijfstelling.

We beseffen dat jachteigenaren, jachtwerven en andere professionals steeds strengere eisen stellen aan de effectiviteit en bedrijfszekerheid van de stabilisatie. Daarnaast zijn de DMS stabilisatoren onderhoudsvrij, waardoor de ‘cost of ownership’ zo laag mogelijk blijft.

Onze focus op ‘beter en slimmer’ heeft geresulteerd in een reeks innovatieve producten die meerdere functies in zich verenigen.

Innovaties als passie

De afdeling Research & Development is gepassioneerd op zoek naar manieren om de prestaties te verhogen, de kwaliteit van onze producten verder te verbeteren en het gebruiksgemak ervan te optimaliseren. 

We worden daarbij geholpen door de feedback en kennis die onze klanten met ons delen en werken nauw samen met gespecialiseerde bedrijven en instituten.

Er zijn inmiddels al heel wat innovaties en geheel nieuwe producten binnen DMS Holland ontwikkeld waar ook wereldwijde patenten op zijn verkregen. Om de kwaliteit van onze producten te garanderen, wordt alles in eigen huis ontwikkeld en gebouwd.

Non-traditioneel denken en doen

Met onze geavanceerde technologische kennis, een goed begrip van de markt en een passie voor vooruitgang, denken we soms non-traditioneel en vinden we oplossingen die nauw aansluiten bij de nieuwe behoeften in de markt. Voor snelle jachten en displacement jachten, voor grote en kleine jachten en natuurlijk voor alle boten die stil- of voor anker liggen.

Hier zijn ook nieuwe producten bij met multifunctionele oplossingen, die zo innovatief zijn dat er ook patent op is verkregen. Een goed voorbeeld daarvan is de volledig in eigen huis ontwikkelde DMS AntiRoll voor superjachten, die met zijn dubbelassige vinstabilisatoren zowel kan roteren als flapperen, waardoor het slingeren onderweg én voor anker (zero speed) wordt tegengegaan.

Blijf op de hoogte

We houden u graag op de hoogte met onze nieuwsbrief ‘Stable News’.

Hierin treft u productnieuws, innovaties, klantenreacties, technische weetjes, gebruikerservaringen, tests en ander zaken. U kunt zich hier inschrijven.