DMS Holland tijdens de Hiswa te Water


DMS Holland is weer aanwezig tijdens de Hiswa te Water van 1-5 september in de Batavia Haven te Lelystad.

Op onze stand in het gezellige Hiswa Village presenteren we ons brede assortiment aan stabilisers voor uw jacht. U kunt hier de beste oplossing voor het stabiliseren van uw jacht vinden. Of u nu een snelvarend jacht heeft, een water verplaatser, of wellicht heeft uw jacht reeds een vin-stabiliser aan boord. Wij bieden u de beste oplossing, zodat u zorgeloos, comfortabel en veilig van uw tochten kunt genieten. In onze stand treft u de demo-opstelling van de MagnusMaster aan. Ook kunnen we de Universal en de Anti Rolling Gyro’s aan u demonstreren. Wellicht wilt u vooraf een afspraak met Patrick Noor of Rens van Hal maken (info@dmsholland.com), zodat zij alle tijd hebben om onze systemen toe te lichten en u te adviseren welk systeem het beste werkt voor uw jacht. DMS Holland is niet voor niets Ahead in Stabilisation.

 

Wij hopen u te mogen begroeten op onze stand in het Hiswa Village.

Hiswa te Water - DMS Holland stand Hiswa Village stand 02c

Motorboot Sneek

DMS Holland zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op Motorboot Sneek van 5, 6 en 7 november 2021.
U bent van harte welkom op onze stand waar we flink uitpakken met een DEMO van de succesvolle DMS MagnusMaster, een DEMO van de DMS Universal en een DEMO van de nieuwe DMS Anti Rolling Gyro die zero speed stabiliteit garandeert.
Graag informeren wij u over alle mogelijkheden voor uw motorjacht. Wellicht wilt u een afspraak maken. Stuur dan een mail naar info@dmsholland.com of bel rechtstreeks naar 085-2010095
We hopen u te zien op de locatie van De Valk Yachtbrokers aan de Zwolsmanweg 7 8606 KC Sneek.