Vind de perfecte stabilisator

Binnen twee minuten vindt u met onze configurator voor elk jacht in iedere situatie de juiste stabilisator.

ZOEK

DMS Anti Rolling Gyro


Voor iedereen die zero speed stabiliteit serieus neemt

Deze DMS Anti Rolling Gyro’s maken het productgamma van DMS Holland compleet en voldoen aan de hoogwaardige kwaliteit die past binnen de DMS-propositie: het beste van het beste te garanderen op het gebied van stabilisatie, zodat het verblijf aan boord voor iedereen zo zorgeloos, comfortabel en veilig mogelijk wordt en de kans op zeeziekte tot een minimum beperkt zal blijven.
Zo kunnen we invulling blijven geven aan onze belofte: ahead in stabilisation.

Anti Rolling Gyro 175T - DMS Holland

DMS Anti Rolling Gyro 175T

SPECIFICATIES >>

Anti Rolling Gyro 375T - DMS Holland

DMS Anti Rolling Gyro 375T

SPECIFICATIES >>

Waarom zou u voor de DMS Anti Rolling Gyro kiezen

Hoger comfort

De werking van de DMS ARG is probleemloos. Zero speed stabiliteit wordt gegarandeerd voor snelle jachten en langzaam varende jachten en is voor alle rompvormen geschikt.
Daarnaast is de werking veel stiller dan andere gyro’s in de markt en geeft hij sneller optimaal resultaat. Een ander voordeel is de aanzienlijk kortere ‘uitdraaitijd’.
Door de grotere Gimballhoek van 180 graden, in plaats van 120 graden, zal de DMS ARG beter reageren op hogere golven. Lees: meer demping van rolbewegingen.

Hoogwaardige kwaliteit

Het basisconcept en de constructie zijn veel duurzamer omdat alles veel minder complex is ontworpen dan bij andere aanbieders in de gyro-markt.
Smart thinking resulteert in:

 • Geen doorvoeren door de romp; alleen een solide fundatie nodig
 • Geen water nodig om te koelen, of een hydraulische installatie om vinnen te bedienen
 • In een besloten ruimte is alleen een afzuigventilator wenselijk
 • Een vacuüm onderhouden is niet nodig
 • Minder complex betekent ook minder onderdelen die onderhoud nodig hebben of kapot kunnen gaan
 • De luchtkoeling heeft zich allang bewezen als volledig probleemloos. De ARG heeft jaren gedraaid in verschillende machinekamers van grote commerciële schepen. Daar wordt het vele malen heter dan in welke machinekamer van jachten dan ook.
 • Veel grotere onderhoudsintervallen welke door uitlezing gemakkelijker is te controleren
 • ARG heeft zijn oorsprong in de ontwikkeling van gyro’s voor een ruimtestation. Die hoogwaardige kwaliteit wordt meegenomen in de ARG die in uw jacht wordt geplaatst

Hoge performance output

Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de resultaten van de DMS Anti Rolling Gyro’s. Vergelijkende testen hebben uitgewezen dat:

 • De DMS Anti Rolling Gyro’s sneller operationeel zijn dan producten van andere aanbieders
 • Het gebruik van een grotere Gimball zwaaihoek (180 graden) langer stabiliseren bij hogere golven garandeert. Hierdoor is de torque output de hoogste in de markt.

Eenvoudige installatie en weinig onderhoud

Al in de ontwerpfase werd de wens al uitgesproken om te focussen op duurzaamheid en dus de onderhoudsbehoefte zo gering mogelijk te houden. Dat maakt het werk voor werven veel makkelijker. Wat kunt u meer verwachten?

 • De installatie is eenvoudig. Er zijn geen rompdoorvoeren, er is alleen een solide fundatie nodig.
 • De relatief simpele installatie maakt achteraf inbouwen mogelijk
 • Er is geen elektrische besturingseenheid wat resulteert in veel minder storingen en een hoog veiligheidsniveau
 • De lagers van de DMS Anti Rolling Gyro gaan tot 5 x langer mee dan de lagers van concurrerende merken
 • Geen waterkoeling nodig waardoor onderhoudsintervallen veel groter zijn.

Betere prijs/waarde verhouding

In het ontwerp was eenvoud het uitgangspunt. Dat heeft niet alleen veel duurzaamheid gebracht, maar ook veel lagere kosten bij de productie van een DMS Anti Rolling Gyro.
De prijs/prestatie is dan ook de beste in de markt. Kort gezegd: hoe meer torque hoe groter het prijsvoordeel t.o.v. andere aanbieders in de markt. Tot wel 40% voordeliger!

Toegevoegde waarde DMS

Onze jarenlange ervaring als stabilisatie specialist voor jachten maakt DMS de ideale partner voor werven. En is in staat de juiste gyro te selecteren voor iedere dempingsbehoefte.

Wilt u ook meer weten over de DMS Anti Rolling Gyro? Schrijf hier rechtstreeks een e-mail of bel met DMS Holland: +31 (0)85 2010095.

Motorboot Sneek

DMS Holland zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op Motorboot Sneek van 5, 6 en 7 november 2021.
U bent van harte welkom op onze stand waar we flink uitpakken met een DEMO van de succesvolle DMS MagnusMaster, een DEMO van de DMS Universal en een DEMO van de nieuwe DMS Anti Rolling Gyro die zero speed stabiliteit garandeert.
Graag informeren wij u over alle mogelijkheden voor uw motorjacht. Wellicht wilt u een afspraak maken. Stuur dan een mail naar info@dmsholland.com of bel rechtstreeks naar 085-2010095
We hopen u te zien op de locatie van De Valk Yachtbrokers aan de Zwolsmanweg 7 8606 KC Sneek.