DMS Contact


  Contactformulier

  [wpcaptcha]

  Dynamic Marine Systems B.V.

  Kantoor & Showroom 
  Uitingstraat 20b 
  5331 EJ Kerkdriel
  Nederland

  Tel: +31 (0) 85 201 00 95 
  info@dmsholland.com 

  KvK: 56665857
  BTW nr: NL852246869B01

  Uw contactpersonen  Sietse van der Zee
  Managing Director
  svanderzee@dmsholland.com

  Sietse is nautisch geschoold, was kapitein op de grote vaart en brengt ook 20 jaar kennis en ervaring in als projectmanager in de scheepsbouw. Sietse is een echt mensenmens en mengt zich het liefst ‘onder de troepen’.

  Arnold van Aken
  Arnold van Aken
  Director Research & Development 
  avanaken@dmsholland.com

  Technisch geweten van DMS. Opgegroeid in een innovatieve ondernemersfamilie, maar bovenal een hands-on aanpakker. Vele machines en projecten ontwikkeld, gebouwd, in bedrijf gesteld en opgeleverd; vaak uitdagend, altijd succesvol. Heeft eigenlijk niks met boten, maar is wel mede-eigenaar van DMS Holland.


  Patrick Noor
  Director Sales & Marketing 
  pnoor@dmsholland.com

  Heeft een passie voor yachting en nooit een tekort aan woorden. Met aanstekelijk enthousiasme neemt hij klant, collega en buurman mee in de wereld van de stabilisatoren. Heeft als uiteindelijk doel om de wereld rond te varen samen met zijn vrouw. Op voorwaarde dat het jacht uitgerust is met stabilisers, anders wil zijn vrouw niet mee.

  Ruud ClerkxRuud Clerkx
  Customer Service
  rclerkx@dmsholland.com

  Vanuit het bier, via koffie, caravans en kantoorinrichting uiteindelijk in de stabilisatoren terechtgekomen. Een hele omweg, maar uiteindelijk gaat het bij Ruud maar om één ding; als de klant gelukkig is, is hij dat ook.

  Rens van Hal 
  Area sales manager Benelux
  rvanhal@dmsholland.com

  Inmiddels vaste waarde binnen het DMS-team. Voorheen werkzaam bij defensie als alwetende helikopter technicus. Later doorgestroomd naar DMS om al zijn ervaring, kennis en kunde te gebruiken voor de perfecte stabilisatie van jachten. En daarmee comfort aan boord. Eerlijk en ingenieus ook.

  Lonne van den KieboomLonne van den Kieboom
  Project Engineer 
  lvandenkieboom@dmsholland.com

  Secuur, vriendelijk en met technisch inzicht draait ze haar hand niet om voor een proefvaart of inbouw. Met een achtergrond als Maritiem Officier in de zeevaart brengt ze ervaring op het water met zich mee.

  Ankie PopkenAnkie Popken
  Office Manager 
  apopken@dmsholland.com

  Administratie, facturen, boekhouding; Ankie is cijferduizendpoot binnen DMS Holland. Financiële detailfreak, pro in Excel en altijd conform afspraak. Met haar uitgebalanceerde stabiliteit al sinds 2015 structureel in de weer met alles wat met centjes te maken heeft.

  Ron KunzRon Kunz
  Mechanical Engineer Research & Development 
  rkunz@dmsholland.com

  Wil het liefst creëren. Ervaren in FEM, CFD en analytische calculaties. Heeft daarnaast een voorliefde voor de Scandinavische landen.


  Tom Bruinsma
  Purchasing department
  purchase@dmsholland.com


  John van Elst
  Assembly and logistics
  jvanelst@dmsholland.com

  Jarenlange ervaring in de assemblage, onderhoud en reparaties. Ik werk graag met mijn handen met oog voor kwaliteit en detail.


  Koen van Dijk
  Commissioning support
  kvandijk@dmsholland.com

  Op de havo al begonnen met het opknappen van boten. Heeft toen al zijn passie voor techniek ontdekt en is na zijn school gelijk begonnen bij DMS Holland. Gooit zich graag in het diepe, maar dat gaat hem goed af.


  Julian van den Berg
  Marketing
  jvandenberg@dmsholland.com

  ‘Truth is in the eye of the beholder’. Maar uiteindelijk is er maar één waarheid. We vertellen onze klanten geen verzinsels, maar wat gebaseerd is op ervaring, kennis en de technische feiten. Natuurlijk wel in een mooi jasje gepresenteerd.