DMS Contact


  Contactformulier

  Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

  Dynamic Marine Systems B.V.

  Kantoor & Showroom 
  Uitingstraat 20b 
  5331 EJ Kerkdriel
  Nederland

  Tel: +31 (0) 85 201 00 95 
  info@dmsholland.com 

  KvK: 56665857
  BTW nr: NL852246869B01

  Uw contactpersonen


  Theo Hoen
  Theo Hoen
  CEO
  thoen@dmsholland.com

  Meer dan 25 jaar ervaring in senior management functies. Weet dan ook als geen ander wat het is om een bedrijf vorm te geven en te bedrijf te leiden. Tevens fervent wielrenner.

  Arnold van Aken
  Arnold van Aken
  Director Research & Development 
  avanaken@dmsholland.com

  Technisch geweten van DMS. Opgegroeid in een innovatieve ondernemersfamilie, maar bovenal een hands-on aanpakker. Vele machines en projecten ontwikkeld, gebouwd, in bedrijf gesteld en opgeleverd; vaak uitdagend, altijd succesvol. Heeft eigenlijk niks met boten, maar is wel mede-eigenaar van DMS Holland.

  Patrick Noor
  Patrick Noor
  Director Sales & Marketing 
  pnoor@dmsholland.com

  Heeft een passie voor yachting en nooit een tekort aan woorden. Met aanstekelijk enthousiasme neemt hij klant, collega en buurman mee in de wereld van de stabilisatoren. Heeft als uiteindelijk doel om de wereld rond te varen samen met zijn vrouw. Op voorwaarde dat het jacht uitgerust is met stabilisers, anders wil zijn vrouw niet mee.

  Ruud ClerkxRuud Clerkx
  Customer Service
  rclerkx@dmsholland.com

  Vanuit het bier, via koffie, caravans en kantoorinrichting uiteindelijk in de stabilisatoren terechtgekomen. Een hele omweg, maar uiteindelijk gaat het bij Ruud maar om één ding; als de klant gelukkig is, is hij dat ook.

  Rens van HalRens van Hal 
  Project Engineer
  rvanhal@dmsholland.com

  Inmiddels vaste waarde binnen het DMS-team. Voorheen werkzaam bij defensie als alwetende helikopter technicus. Later doorgestroomd naar DMS om al zijn ervaring, talent, kennis en kunde te gebruiken voor de perfecte stabilisatie van jachten. En daarmee comfort aan boord. Eerlijk en ingenieus ook.

  Lonne van den KieboomLonne van den Kieboom
  Project Engineer 
  lvandenkieboom@dmsholland.com

  Secuur, vriendelijk en met technisch inzicht draait ze haar hand niet om voor een proefvaart of inbouw. Met een achtergrond als Maritiem Officier in de zeevaart brengt ze ervaring op het water met zich mee.

  Ankie PopkenAnkie Popken
  Office Manager 
  apopken@dmsholland.com

  Administratie, facturen, boekhouding; Ankie is cijferduizendpoot binnen DMS Holland. Financiële detailfreak, pro in Excel en altijd conform afspraak. Met haar uitgebalanceerde stabiliteit al sinds 2015 structureel in de weer met alles wat met centjes te maken heeft.

  Ron KunzRon Kunz
  Mechanical Engineer Research & Development 
  rkunz@dmsholland.com

  Wil het liefst creëren. Ervaren in FEM, CFD en analytische calculaties. Heeft daarnaast een voorliefde voor de Scandinavische landen.

  Jaap BrokkingJaap Brokking
  Business Developer
  jbrokking@dmsholland.com

  Loopt over van het enthousiasme over eigenlijk alles. Is snel geïnteresseerd in nieuwe ideeën, kansen, technologieën, mensen en markten. Komt dan ook fantastisch tot zijn recht in zijn rol als Business Developer. Naast beroepsmatig plannen maken, doet Jaap ook graag aan recreatief plannen maken.

  Wim van IeperenWim van Ieperen
  Operations 
  wvanieperen@dmsholland.com

  Het maximale halen uit productprestaties en operationele optimalisatie. Begrippen die Wim drijven. De beleving van een feilloos werkend product tegen een waardevolle prijs: dat staat centraal.

  Frans FaberFrans Faber
  Supply Chain & Assembly 
  ffaber@dmsholland.com

  30 jaar ervaring in binnen- en buitenland. En toch elke keer weer anders en uitdagend. Uiteindelijk draait de supply chain om mensen en het vertrouwen in elkaar. Sinds 2020 betrokken bij DMS. En dat voelt goed als watersporter in hart en nieren.

  Motorboot Sneek

  DMS Holland zal ook dit jaar weer aanwezig zijn op Motorboot Sneek van 5, 6 en 7 november 2021.
  U bent van harte welkom op onze stand waar we flink uitpakken met een DEMO van de succesvolle DMS MagnusMaster, een DEMO van de DMS Universal en een DEMO van de nieuwe DMS Anti Rolling Gyro die zero speed stabiliteit garandeert.
  Graag informeren wij u over alle mogelijkheden voor uw motorjacht. Wellicht wilt u een afspraak maken. Stuur dan een mail naar info@dmsholland.com of bel rechtstreeks naar 085-2010095
  We hopen u te zien op de locatie van De Valk Yachtbrokers aan de Zwolsmanweg 7 8606 KC Sneek.