Wanneer je emotionele ervaringen hebt met een jacht dan raak je eraan gehecht. Omdat deze REGO 12m zo ontzettend degelijk en tijdloos is wil zijn eigenaar helemaal niet op zoek naar een nieuw jacht. Wel wil hij graag het zwemplateau verlengen en zijn schip verder moderniseren met nieuwe fenders, rubbers, een nieuwe generator en ook het volledige lakwerk wordt weer opnieuw gedaan zodat het schip weer als nieuw het nieuwe vaarseizoen in kan.

Het comfort zou beter kunnen, maar hoe? ‘Met een MagnusMaster rotorstabilisatiesysteem’, antwoordde Anne Demmer van SRF. Het grote voordeel is dat u al dit seizoen met extra comfort en veiligheid kan gaan varen. De jachteigenaar koos voor dit systeem mede door zijn bezoek aan de showroom van DMS Holland in Den Bosch en daarna een proefvaart in Hindeloopen.

Omdat SRF geen vertraging wil oplopen tijdens hun refit is het prettig dat DMS Holland deze refit-actie binnen twee weken samen met SRF kan realiseren.  Door deze strakke planning en goede samenwerking kunnen er zelfs meerdere klanten tijdens het seizoen nog een MagnusMaster systeem inbouwen.