Vol trots maken Linssen Yachts en DMS Holland bekend dat hun samenwerking, die al was gestart vanaf de oprichting van DMS Holland in december 2012, per juli 2017 officieel betiteld is. Inmiddels vinden de Linssen Yachts dealers en potentiële klanten standaard de MagnusMaster stabilisatoren op hun prijslijst. “De eerste jaren werd er eerst uitvoerig getest met het MagnusMaster systeem. Inmiddels zijn er al behoorlijk wat tevreden eigenaren die rondvaren met een MagnusMaster systeem aan boord”, aldus Yvonne Linssen, mede-eigenaar van Linssen Yachts. Patrick Noor: “Logisch dat we niet gelijk met onze MagnusMaster systemen in de optielijst van Linssen Yachts kwamen te staan toen we onze nieuwe stabilisatoren voor het eerst presenteerden. Een zeer geolied bedrijf en seriejachtbouwer als Linssen Yachts gaat niet over één nacht ijs. Voordat het systeem kon worden aangeboden moest het uitvoerig getest worden. Het wederzijdse geduld en respect voor elkaar heeft tot een mooi resultaat geleid: vanaf nu mogen we ons ook bij Linssen Yachts, “preferred supplier” noemen. Niet alleen onze producten, maar zeker ook ons bedrijf wordt als stabiel gezien bij Linssen Yachts en dat zien wij als een zeer groot compliment”, aldus Patrick Noor, die samen met Arnold van Aken eigenaar is van DMS Holland.

MagnusMaster standaard als optie vanaf de GS 40.0 serie.
Het MagnusMaster systeem is elektrisch, inklapbaar, onderhoudsvrij, werkt bij hele lage snelheden en beschikt over systeemcommunicatie via CAN-bus. Vanwege al deze eigenschappen heeft Linssen Yachts specifiek gekozen voor het MagnusMaster systeem, maar met name de compactheid en de flexibele inbouwmogelijkheden hebben ervoor gezorgd dat het systeem zelfs al vanaf de GS 40.0 serie als optie in de prijslijst is opgenomen.

“Wij kregen de laatste tijd van onze klanten steeds meer de vraag of we het stabilisatiesysteem ook konden inbouwen in een kleinere Linssen. Door het enorme effect dat 1 rotor al blijkt te geven was compactheid alléén niet doorslaggevend om het MagnusMaster stabilisatiesysteem als optie aan te bieden. Een 1 rotor MagnusMaster systeem is immers ook een stuk aantrekkelijker geprijsd, hetgeen natuurlijk een mooi extra voordeel geeft voor de klant”, aldus Yvonne Linssen.

Linssen Grand Sturdy Linssen Grand Sturdy