Bent u al op de Hiswa te Water geweest? Dan is het misschien opgevallen dat DMS Holland deze editie een geheel andere koers vaart.

Dit jaar geen bemande stand met een demonstratiemodel van een roldempingsysteem maar een interactieve presentatiewand waarop, de logo’s van de werven aan wie DMS Holland het MagnusMaster systeem levert en een film met testimonials, te zien zijn.

Patrick Noor legt uit: “Wij willen aan de bezoekers laten zien dat wij trots zijn, alleen al in Nederland, bij meer dan 20 werven het MagnusMaster stabilisatiesysteem te mogen leveren. Dit naar volle tevredenheid van zowel de werf als de eindklant. Door de nauwe samenwerking met de werven in beeld te brengen willen wij onze positie als ‘preferred supplier’ nog meer kracht bijzetten.”

Naast de presentatiewand op K-100 F wordt door een tiental exposerende werven MagnusMaster gepromoot. Ter ondersteuning ontvingen zij van DMS Holland naast gepersonaliseerd foldermateriaal in twee talen een MagnusMaster/DMS Holland banner met een afbeelding van een jacht en het logo van de betreffende werf. Bovendien zijn van de aanwezige demonstratiejachten er maar liefst 6 uitgerust met een MagnusMaster roldempingsysteem.

Natuurlijk kan Patrick Noor zelf niet ontbreken op de beurs. “DMS Holland komt naar u toe deze Hiswa” is het motto. Voor bezoekers die geïnteresseerd zijn in het MagnusMaster systeem is hij mobiel bereikbaar. Hij komt dan persoonlijk naar de gewenste locatie om tekst en uitleg te geven.