Meerdere malen per jaar organiseert de Amicale Grand Banks West-Europe, vriendenkring van eigenaren van een Grand Banks, een Rendez-Vous. DMS Holland, sponsor van de Amicale Grand Banks, is in de loop der jaren vaste gast geworden op het evenement.

In het laatste weekend van augustus vond de Rendez-Vous plaats in Hoorn. De historische binnenhaven lag vol met de zeewaardige trawlers in diverse maten en uitvoeringen.

In de oude gevangenis, welke is omgebouwd tot een hotel en presentatie ruimte, toonde DMS Holland de nieuwe MagnusMaster film. In de film zijn eigenaren van respectievelijk een Steeler, Sturiër, VriPack trawler en een Van der Heijden jacht aan het woord. De film geeft een goed beeld van de werkwijze van DMS Holland en de relatie tussen DMS Holland en de klant/jachteigenaar.

Daarnaast wordt er in de film een bezoek gebracht aan de diverse (productie)partners en wordt er inzage gegeven in de productielijn van de MagnusMaster.  Samen met haar productiepartners waarborgt DMS Holland de kwaliteit van haar systemen.

Vanuit de Amicale Grand Banks was er veel interesse in het MagnusMaster systeem.  In voorgaande jaren zijn er door DMS Holland meerdere rotor-stabilisatiesystemen geleverd aan eigenaren van een Grand Banks.

20160827_130842_resized

20160827_180421_resized

20160827_171646_resized