Op de komende Boot Holland, van 12 tot en met 17 februari, zal het MagnusMaster stabilisatiesysteem van DMS Holland te zien zijn op stand 3038 van Jachtservice Zuiderbaan. Jachtservice Zuiderbaan is een jong, flexibel en dynamisch dienstverlenend bedrijf, dat zich heeft gespecialiseerd in het aanleggen en in het onderhouden van scheepstechnische installaties. Zij verzorgen onder meer de installaties bij Steeler Yachts en zijn inbouwstation voor het DMS rotor-stabilisatiesysteem MagnusMaster. Het is dan ook geen toeval dat de eerste MagnusMaster in Friesland door Jachtservice Zuiderbaan wordt ingebouwd in een Steeler NG 57.

Voor deze Friese primeur zal de gepensioneerde Neptunus zijn golfvakantie onderbreken, naar Friesland varen en ons de eerste 3 dagen van de show komen versterken. Om dit te vieren verloten wij een golfclinic onder de standbezoekers die zich met Neptunus laten vereeuwigen.

En speciaal voor de Friese standbezoeker hebben wij de MagnusMaster brochure vertaald in het Fries.[brochure url=”https://www.dmsholland.com/wp-content/uploads/2016/02/151021-Flyer-MM-fries-a.pdf” target=”_blank” title=”Download MagnusMaster flyer in het Fries”]

Selfie-Neptunus-a