Naast Friesland, Zeeland en Brabant heeft nu ook Limburg een MagnusMaster inbouwstation. Te weten Boot Equipment Watersport in Maasbracht.

Boat Equipment Watersport is een gerenommeerd installatie-, onderhoud- en servicebedrijf. Zij hebben een nauwe samenwerking met Linssen Yachts, hun buren. Voor inbouw, onderhoud en onderdelen van Volvo, Vetus, Yamaha en Tohatsu kan men ook bij Boot Equipment Watersport terecht.

De regio op en rond de Maas is voor DMS Holland een interessant afzetgebied. De concentratie jachten van 10 meter en langer, zijnde de doelgroep voor het MagnusMaster stabilisatiesysteem, is er erg hoog. Op de grote rivieren is het vaak moeilijk om goed roer te houden. Vanwege de sterke stroming, de golfslag en zuiging van passerende beroepsvaart gaat het schip slingeren hetgeen tot onveilige situaties kan leiden. De MagnusMaster kan dit slingeren tot een minimum beperken waardoor het varen comfortabeler en bovenal veiliger wordt. De MagnusMaster is het stabilisatiesysteem bij uitstek voor gebruik op rivieren mede omdat de rotors kunnen worden ingeklapt in de buurt van de ondiepe oevers. Het systeem kan binnen een paar weken door Boat Equipment Watersport eenvoudig worden ingebouwd. Omdat de MagnusMaster volledig elektrisch is en zeer compact kan het in bijna ieder jacht op ieder moment worden geïnstalleerd.