Onmiddellijk na Monaco staat er in Nederland voor DMS Holland een belangrijke gebeurtenis op het programma. DMS Holland is namelijk door de Kamer van Koophandel uit een groot aantal inzendingen geselecteerd en genoteerd in de jaarlijkse MKB Innovatie Top 100. In deze selectie zijn de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland opgenomen.

Op 1 oktober, de Dag van de Innovatie, wordt de winnaar van de MKB Innovatie Top 100 2015 bekendgemaakt. Dan is ook duidelijk welk bedrijf in 2015 de nummer 1 positie inneemt en zich het meest innovatieve bedrijf van Nederland mag noemen.

Naast de strijd om de koppositie in de MKB Innovatie Top 100 2015 is DMS Holland ook nog in de race voor de LiveWIRE Rising Star. Sterker nog: in deze competitie is DMS Holland doorgedrongen tot de laatste 5. LiveWIRE Rising Star is een competitie voor innovatieve ondernemingen in Nederland. Speciaal voor ondernemingen die niet langer dan vijf jaar bestaan. Ieder kwartaal vindt een online competitie en jurybeoordeling plaats. Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriet. DMS Holland is het enige maritieme bedrijf en hoopt dan ook op een ‘voortvarende’ support van maritiem Nederland om zo in ‘de juiste stemming’ te komen.

Bekijk hier de inzending van DMS of breng hier je stem uit op DMS.

LifeWire Rising Star