Tijdens de negende editie van het Maritime Awards Gala ontvingen Arnold van Aken en Patrick Noor uit handen van Anita Witzier en ten overstaan van meer dan 850 maritieme professionals, de prestigieuze Maritime Innovation Award. Locatie dit jaar was het monumentale Taets, gevestigd op het Hembrugterrein en gelegen aan het Noordzeekanaal op de grens tussen Zaandam en Amsterdam. Tijdens het gala werden vijf maritieme prijzen uitgereikt: de KVNR Shipping Award, de KNVTS Schip van het Jaar prijs, de Koninklijke Marine Van Hengel-Spengler prijs, de Wim Timmers Ontwerpersprijs en de Maritime Innovation Award.

De Maritime Innovation Award werd in 2000, ter gelegenheid van het afscheid van de toenmalige voorzitter van de vereniging van maritieme toeleveranciers, in het leven geroepen. Deze prijs heeft ten doel meer bekendheid te geven aan de vernieuwende kracht die uitgaat van de maritieme en offshore-toeleveringsindustrie en om innovatieve ontwikkelingen binnen de maritieme cluster te stimuleren. Dit jaar werd de prijs voor de dertiende keer uitgereikt.

Meer informatie over het Maritime Awards Gala en de winnaars in de verschillende categorieën kunt u lezen in de de Galakrant.
Maritiem Gala AntiRoll

Prijswinnaars maritieme Awards

MIA logo 2014 Winner hrFC